F1 Podcast Racereporter

Wat is F1 Podcast?

Podcast is een manier om naar een audiobook / radioprogramma / audio programma te luisteren wanneer jij wilt. Door te abonneren op een podcast, kan je een melding krijgen zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Een aflevering kun je dag en nacht luisteren en vooruit / terug spoelen als je zou willen.
Wat is F1 Podcast? Foto © unsplash

Je hebt wel eens gehoord van podcast of podcasten of misschien heb je er helemaal nog nooit van gehoord. Een Podcast is eigenlijk radiogemist of offline radio terug luisteren. Het woord is bedacht door de nederlander Adam Curry die bedacht dat het leuk zou zijn om een radioprogramma te downloaden naar je iPod en een melding te krijgen zodra er een nieuwe uitzending online zou komen om te downloaden.

Het voordeel van een podcast is dat je een radioprogramma kunt downloaden naar je mobiel en luisteren wanneer en waar je wilt, ook als je geen internet hebt. Dus bijvoorbeeld op zakenreis in het vliegtuig. Maar let wel niet alle radioprogramma's zijn beschikbaar als podcast, sterker nog bepaalde podcast, zoals deze, is helemaal nooit op de radio geweest.

Racereporter de Formule 1 Podcast kun je luisteren met alle gangbare apps.
Hiervoor hebben we speciaal f1podcast.nl in het leven geroepen voor snel linken naar jouw favoriete app:

 

Maar je kan ook via deze pagina luisteren, daar heb je geen login of account voor nodig.

F1 Podcast Apps

Om zo veel mogelijk luisteraars te bereiken, is Racereporter via zo veel mogelijk apps te luisteren.