O

pgericht in 2016, is RaceReporter de eerste Nederlandse Formule 1 Podcast. Een initiatief van podcast producer Lucas Degen.
Samen met Jeroen Scholte, Charrel Jalving en Jeroen Demmendaal nemen we je mee in de wereld van de Formule 1.

Achter de schermen werken mee Edit Irvine, Tiago Monteren, Andrea Monteermini & Juan Pablo Monteren om de opname zo goed mogelijk te monteren en editen. En Jean Todtcast en Podcastor Maldonado hangen er ook een beetje bij. Alain Proost verzorgt de drankjes bij iedere opname.

Lucas Degen

Lucas Degen

Oprichter van Racereporter de Formule 1 Podcast. Begon met radio maken in 1992 en kijkt Formule 1 sinds 1991. Is online actief sinds 1994. Combineer dit alles en je krijgt de Formule 1 Podcast.

Jeroen Demmendaal

Jeroen Demmendaal is schrijver en communicatie-expert en woont in Zweden. Hij groeide op onder de rook van Schiphol, was jarenlang kind aan huis op Circuit Park Zandvoort en miste sinds 1990 geen Grand Prix.

Jeroen Demmendaal
Jeroen Scholte

Jeroen Scholte

Jeroen Scholte (1971) is al sinds 1984 bezeten van de Formule 1. In zijn vrije tijd houdt de Senna-adept zich daar dan ook zoveel mogelijk mee bezig. In het verleden schreef hij opinies en raceverslagen voor diverse websites.

Charrel Jalving

Met een interesse in jong talent volgt hij de opstap klasses richting de F1 op de voet, zo is hij betrokken geweest bij het Formule 2 team van Russian Time, houdt hij zich bezig met autosport fotografie en heeft hij vele connecties in de wereld van de Formule 1.

Charrel Jalving