F1 Podcast Racereporter

Racereporter Blog

Met verhalen van toen en nu, voor in bad, bed of bij de open haard ;)

Het luxeleventje van Lance

Mocht ik kunnen kiezen, ik zou in een volgend leven terug willen komen als Lance Stroll. Ik bedoel, het is na de eerste paar races van het nieuwe Formule 1-seizoen duidelijk dat er voor sommige jongens nog wat werk aan de winkel is. Pierre Gasly finishte in China bijvoorbeeld ruim een minuut achter Max Verstappen. Antonio Giovinazzi eindigde in Baku weer achter Kimi Raikkonen, ondanks dat die vanuit de pitstraat startte. En Robert Kubica heeft de grootste moeite om, in de races althans, greenhorn George Russell bij te houden. Zo heeft iedereen op de grid zijn eigen problemen.

| Door: jeroendemmendaal
Tags:

Lees meer


Een foto, een verhaal: Toto als hartchirurg

Er bestaan in de communicatiebranche een aantal gouden regels. Een van de belangrijkste is ‘underpromise and overdeliver’. In goed Nederlands betekent die uitdrukking: beloof nooit meer dan je waar kunt maken. Sterker nog, temper als het even kan de verwachtingen, zodat iedere verrassing altijd een positieve wordt.

| Door: charreljalving
Tags:

Lees meer


F1 Tijden Grand Prix Duitsland 2019

Grand Prix van Groot-Brittannië

Zondag 14 juli 2019 de Grand Prix van Groot-Brittannië op Silverstone. Hier vind je de tijden van vrijdag, zaterdag en zondag.

| Door: lucasdegen
Tags:

Lees meer


Silly Season 2019

We zijn nog niet eens halverwege het Formule 1 seizoen 2019 en de eerste geruchten duiken op. Ferrari zou een oogje hebben op Daniel Ricciardo en Valtteri Bottas, zo is te lezen op gptoday.net. Er gaan geruchten dat de Duitser Sebastian Vettel het niet meer zo naar zijn zin heeft in de Formule 1. De viervoudig wereldkampioen won zijn eerste Grand Prix op Monza in een Torro Rosso in 2008.

| Door: lucasdegen
Tags:

Lees meer


F1 Tijden Grand Prix Groot-Brittannië 2019

Grand Prix van Groot-Brittannië

Zondag 14 juli 2019 de Grand Prix van Groot-Brittannië op Silverstone. Hier vind je de F1 tijden van vrijdag, zaterdag en zondag.

| Door: lucasdegen
Tags:

Lees meer


Tags