F1 Podcast Racereporter

Special - Jos Verstappen
Foto © Wikimedia

Special - Jos Verstappen

In 1994 debuteerde een Nederlander in de Formule 1: Jos Verstappen. Winnaar van de Marlboro Masters in 1993 in de Formule 3. In zijn eerste jaar reed Jos Verstappen twee keer naar het podium. Wat er daarna gebeurde is geschiedenis, en dat bespreken we in deze special.


Max Verstappen is anno 2019 een van de meest veelbelovende coureurs op de Formule 1-grid. Vijfentwintig jaar geleden verkeerde zijn vader in een soortgelijke positie: in het midden van de jaren negentig was Jos Verstappen de gedoodverfde opvolger van wereldkampioen Michael Schumacher. Reis mee terug naar het midden van de jaren negentig en herbeleef hoe zijn avontuur bij MTV Simtek — dat kleine, sympathieke team dat misschien wel de mooiste Formule 1-auto’s ooit op de baan bracht — met een klein beetje geluk ook heel anders had kunnen lopen.

Klik hier en lees alle zes delen over Jos Verstappen en Simtek, geschreven door onze eigen Jeroen Demmendaal.Podcast Apps

Spotify: f1podcast.nl/spotify
Apple: f1podcast.nl/itunes
Google: f1podcast.nl/googlepodcast
TuneIn: f1podcast.nl/tunein
Castbox: f1podcast.nl/castbox
Andere apps: f1podcast.nl

Wil je ons supporten?

We maken deze F1 Podcast met veel plezier. Echter we maken ook kosten. Zoals Mexicaans eten als Perez wint. Of taarten, balonnen en slingers voor onze 150e aflevering. Of natuurlijk ons jaarlijkse etentje als Jeroen Demmendaal weer in Nederland is.
Zou je ons willen supporten, dan kunnen we deze podcast blijven maken.

Ga naar f1podcast.nl/support of stuur direct een Tikkie, ieder bedrag is welkom!

Tikkie Petje.af patreon

Wil je onze podcast waarderen?

f1podcast.nl/applereview


F1 Podcast Apps

Om zo veel mogelijk luisteraars te bereiken, is Racereporter via zo veel mogelijk apps te luisteren.