F1 Podcast Racereporter

Special - F1 Awards 2018

Special - F1 Awards 2018
Foto © Racereporter

2018 F1 Jaaroverzicht - F1 Awards

Terwijl in het Russische Sint-Petersburg het FIA-prijzengala werd gehouden vond in de RAI in Amsterdam de eerste editie van de RaceReporter F1 Awards plaats. Het werd een ongekend succes, vol met hoogtepunten waarin we het afgelopen seizoen doornamen. Luister naar de F1 Awards 2018 exclusief bij Racereporter.


Terwijl in het Russische Sint-Petersburg het FIA-prijzengala werd gehouden vond in de RAI in Amsterdam de eerste editie van de RaceReporter F1 Awards plaats. Het werd een ongekend succes, vol met hoogtepunten waarin we het afgelopen seizoen doornamen. Was je er niet bij? Niet getreurd, want we hebben van de uitreiking een podcast gemaakt. Veel luisterplezier!

Wat een geweldig mooi Formule 1 jaar hebben we weer mogen zien. Met mooie inhaal acties te gekke overwinningen en mega crahes. We zetten zo veel mogelijk momenten op een rij in het F1 Jaaroverzicht en reiken de F1 Awards 2018 uit. Exclusief bij racereporter.

  • Mooiste inhaalactie
  • Mooiste Grand Prix
  • Beste Rookie
  • Beste Coureur
  • Grooteste pechvogel
  • Slechtste coureur
  • Spectaculairste crash
Wil je ons supporten?

We maken deze Formule 1 Podcast met veel passie en plezier iedere keer weer. We steken er veel tijd en energie in en we willen onafhankelijk blijven zodat we kunnen zeggen wat wij vinden. En we maken kosten, zoals marketing, hosting, drankje enz. Zou je ons willen supporten?

Als je lid wordt, krijg je oa. extra content en kan je tijdens het Grand Prix weekend meechatten in de Telegram groep.

Lid Worden Eénmalige donatieF1 Podcast Apps

Om zo veel mogelijk luisteraars te bereiken, is Racereporter via zo veel mogelijk apps te luisteren.