F1 Podcast | Racereporter

2018 F1 Jaaroverzicht - F1 Awards

Terwijl in het Russische Sint-Petersburg het FIA-prijzengala werd gehouden vond in de RAI in Amsterdam de eerste editie van de RaceReporter F1 Awards plaats. Het werd een ongekend succes, vol met hoogtepunten waarin we het afgelopen seizoen doornamen. Luister naar de F1 Awards 2018 exclusief bij Racereporter.

Special - F1 Awards 2018
Foto © Racereporter

Terwijl in het Russische Sint-Petersburg het FIA-prijzengala werd gehouden vond in de RAI in Amsterdam de eerste editie van de RaceReporter F1 Awards plaats. Het werd een ongekend succes, vol met hoogtepunten waarin we het afgelopen seizoen doornamen. Was je er niet bij? Niet getreurd, want we hebben van de uitreiking een podcast gemaakt. Veel luisterplezier!

Wat een geweldig mooi Formule 1 jaar hebben we weer mogen zien. Met mooie inhaal acties te gekke overwinningen en mega crahes. We zetten zo veel mogelijk momenten op een rij in het F1 Jaaroverzicht en reiken de F1 Awards 2018 uit. Exclusief bij racereporter.

De categorien van dit jaar zijn:

  1.  Beste inhaal actie
  2. Mega crash
  3. Rookie van het jaar
  4. x
  5. y
  6. z

 


F1 Podcast Luister Apps

De Formule 1 Podcast kun je luisteren met alle gangbare apps zoals Spotify, Apple Podcast, Castbox, TuneIn, Overcast, stitcher, Player FM, Listen Notes en PodNL.
Maar je kan ook via deze pagina luisteren, daar heb je geen login of account voor nodig.

Zou je willen abonneren op onze Formule 1 Podcast?

Podcast Apps

Om zo veel mogelijk luisteraars te bereiken, is Racereporter via zo veel mogelijk apps te luisteren.