F1 Podcast Racereporter

Racereporter gaat samenwerken met GPToday.net

RaceReporter, de leukste Formule 1-podcast van Nederland, slaat de handen ineen met GPToday.net, een van de best bezochte Formule 1-websites van Nederland.
Racereporter gaat samenwerken met GPToday.net Foto © Racereporter

Haarlem 2 juli 2020

RaceReporter F1 Podcast start samenwerking met GPToday.net

RaceReporter, de leukste Formule 1-podcast van Nederland, slaat de handen ineen met GPToday.net, een van de best bezochte Formule 1-websites van Nederland.

De samenwerking tussen beide platformen, bekendgemaakt aan de vooravond van de start van het Formule 1-seizoen 2020, bezorgt fans in heel Nederland dit seizoen een volledig pakket aan nieuws en opinie over een van de meest spectaculaire sporten ter wereld.

RaceReporter, opgericht in 2016, is een van de eerste en grootste Formule 1-podcasts in Nederland en is er als onafhankelijk platform vooral voor de duizenden racefans die voor iedere aflevering inschakelen. Oprichter en host Lucas Degen praat na iedere Grand Prix na met rasechte racefans Jeroen Demmendaal, Charrel Jalving en Jeroen Scholte. 

De heren doen dat in een losse en ontspannen setting die vooral doet denken aan een goed gesprek in het café met je beste vrienden. Naast voor- en nabeschouwingen op iedere Formule 1-race brengt RaceReporter ook regelmatig specials uit over de rijke Formule 1-historie. De show is te beluisteren via alle grote podcast-kanalen, via GPToday.net en via racereporter.nl.

GPToday.net bestaat sinds 2003 en brengt dagelijks het laatste F1-nieuws en natuurlijk alles over Max Verstappen. GPToday.net wordt iedere maand door miljoenen Nederlandse racefans wordt bezocht, terwijl de website ook een Engelstalige versie heeft die iedere dag duizenden lezers trekt.

De website heeft als prioriteit om Formule 1-liefhebbers doorlopend op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en biedt hen de kans om zelf mee te praten over de Formule 1. Dit gebeurt via nieuwsartikelen, achtergrondverhalen en columns waarop lezers ook zelf kunnen reageren.

Lucas Degen - RaceReporter
We hebben een aantal maanden moeten wachten op de start van het Formule 1 seizoen 2020 en daarmee ook de bekendmaking van onze samenwerkingen. Ik ben blij om samen te werken met GPToday.net, want ik bezoek de website al jaren voor het laatste Formule 1 nieuws. We hopen zo verder te kunnen groeien met onze RaceReporter podcast en nog meer nieuwe luisteraars te mogen verwelkomen.

Danny Sosef - GPToday.net
De F1-Podcast is een goede toevoeging voor ons platform en sluit compleet aan op onze doelgroep; F1-fans die met elkaar in gesprek raken en hun mening kunnen geven, zoals dat bij ons op de site kan met het reactiesysteem. Deze podcast wordt gemaakt door enthousiaste mensen die veel van de sport weten en hun mening geven."

"Belangrijk voor ons is dat het authentiek kan zijn en er geen rem op zit omdat er connecties zijn met coureurs, teams of sponsoren waardoor de vrijheid van spreken wordt beperkt. Net zoals wij op de site weergeven gaat het in de podcast voornamelijk over de sport en niet over privézaken die er niet echt toe doen."

"We waren al langer op zoek naar een eigen podcast en met deze samenwerking hebben we de juiste combinatie gevonden. Onze bezoekers kunnen ook meepraten en reageren op de podcast, waardoor het een echte podcast is van fans door fans.

 

F1 Podcast Apps

Om zo veel mogelijk luisteraars te bereiken, is Racereporter via zo veel mogelijk apps te luisteren.