F1 Podcast | Racereporter

Special - Enkelvoudige Formule 1 Kampioenen

Er zijn in totaal 33 verschillende coureurs ooit wereldkampioen in de Formule 1 geworden. Daarvan zijn er 17 die het ‘slechts’ één keer werden. Deze 17 enkele kampioenen wonnen samen 203 van alle 1018 GP’s die er tot nu toe werden verreden.

F1Podcast.nl - Luister via jouw favoriete Podcast app.

Het voordeel van podcast is dat je dit kan luisteren wanneer en waar jij wilt. Het is een soort Netflix maar dan met audio. Abonneer op een series die jou aanspreekt en download bepaalde afleveringen. Het voordeel is, dat je zelf kunt kiezen met welke app je dit doet.

Bijvoorbeeld Spotify, Apple Podcast, castbox, stitcher of TuneIn. Speciaal hiervoor hebben we f1podcast.nl. Dus wil je via Spotify luisteren, klik op f1podcast.nl/spotify of toch liever TuneIn? Ga naar f1podcast.nl/tunein.

Spotify

Spotify

Met Spotify kun je onze F1 Podcast luisteren op Desktop en mobiel. Heel veel apparaten werken al samen met Spotify, zoals Apple TV, Google Home en veel Smart TV's.

Spotify

Apple Podcast

Apple Podcast

Deze app staat standaard op iedere iPhone en iPad maar ook op Apple TV. Dus grote kans dat je deze app al hebt waarmee je naar ons kunt luisteren.

Apple

castbox title=

Castbox

castbox is een fijne app met een goede website. Je kan inloggen en reageren op Podcast afleveringen. Voor iOS, Google Play, Web, Amazon en meer.

castbox