F1 Podcast Racereporter

Grand Prix Singapore - Vettel wint na 392 dagen

Grand Prix Singapore - Vettel wint na 392 dagen
Foto © Red Bull Content Pool

Grand Prix Singapore - Vettel wint na 392 dagen

De Grand Prix van Singapore was een race met een bijzondere uitslag. Voor het eerst in lange tijd geen Mercedes op het podium en voor de derde keer op rij een Ferrari die wint!


Iedereen kwam dit jaar veilig door de eerste bocht en zagen we de top zes tien rondes lang dicht achter elkaar rijden. Drie keer kwam de saftey car naar buiten tijdens de Grand Prix van Singapore. Met een verassende uitslag, Vettel wint weer na 392 dagen een Grand Prix en staat er voor het eerst sinds lange tijd, geen Mercedes op het podium. De afgelopen drie races, werden gewonnen door Ferrari. De tweede helft van het seizoen is spannend.

De aflevering valt Hélène Franken in voor Charrel en Jeroen S die niet bij de opname aanwezig konden zijn.Wil je ons supporten?

We maken deze Formule 1 Podcast met veel passie en plezier iedere keer weer. We steken er veel tijd en energie in en we willen onafhankelijk blijven zodat we kunnen zeggen wat wij vinden. En we maken kosten, zoals marketing, hosting, drankje enz. Zou je ons willen supporten?

Als je lid wordt, krijg je oa. extra content en kan je tijdens het Grand Prix weekend meechatten in de Telegram groep.

Lid Worden Eénmalige donatieF1 Podcast Apps

Om zo veel mogelijk luisteraars te bereiken, is Racereporter via zo veel mogelijk apps te luisteren.