F1 Podcast Racereporter

GP Oostenrijk 2019

GP Oostenrijk 2019
Foto © Red Bull Content Pool

GP Oostenrijk 2019 - Max wint de race twee keer

Dit is wat we nodig hadden een knotsgekke Grand Prix. Afgelopen weekend op de Red Bull ring in Oostenrijk. Max Verstappen had een slechte start maar dat weerhield hem er niet van te vechten tot het eind.


De zesde overwinning van Max Verstappen was misschien wel zijn mooiste. Wat een race, na een slechte start als zevende door de eerste bocht. F1 driver of the day was Max Verstappen en tevens een extra punt voor fastest lap of the race.

Rectificatie:
Tijdens de vorige opname na de Franse Grand Prix, had onze afdeling horeca heerlijke franse hapjes en drankjes in huis gehaald om in de sfeer te komen. Dit hadden ze ook getracht voor de opname van de Oostenrijkse aflevering. Hierin was Red Bull aanwezig en Milka chocolade. Milka is geen Oostenrijks bedrijf maar Zwitsers. Excuses namens ons gehele team. In het vervolg zullen we hier beter op letten.Wil je ons supporten?

We maken deze Formule 1 Podcast met veel passie en plezier iedere keer weer. We steken er veel tijd en energie in en we willen onafhankelijk blijven zodat we kunnen zeggen wat wij vinden. En we maken kosten, zoals marketing, hosting, drankje enz. Zou je ons willen supporten?

Als je lid wordt, krijg je oa. extra content en kan je tijdens het Grand Prix weekend meechatten in de Telegram groep.

Lid Worden Eénmalige donatieF1 Podcast Apps

Om zo veel mogelijk luisteraars te bereiken, is Racereporter via zo veel mogelijk apps te luisteren.