F1 Podcast Racereporter

We zijn nog niet eens halverwege het Formule 1 seizoen 2019 en de eerste geruchten duiken op. Ferrari zou een oogje hebben op Daniel Ricciardo en Valtteri Bottas, zo is te lezen op gptoday.net. Er gaan geruchten dat de Duitser Sebastian Vettel het niet meer zo naar zijn zin heeft in de Formule 1. De viervoudig wereldkampioen won zijn eerste Grand Prix op Monza in een Torro Rosso in 2008.

We zijn nog niet eens halverwege het Formule 1 seizoen 2019 en de eerste geruchten duiken op. Ferrari zou een oogje hebben op Daniel Ricciardo en Valtteri Bottas, zo is te lezen op gptoday.net. Er gaan geruchten dat de Duitser Sebastian Vettel het niet meer zo naar zijn zin heeft in de Formule 1. De viervoudig wereldkampioen won zijn eerste Grand Prix op Monza in een Torro Rosso in 2008. Maar sinds 2014, het jaar waarin hij om zijn oren werd gereden door Daniel Ricciardo, is de stijgende lijn niet meer zoals de jaren bij Red Bull. Vorig jaar wist Sebastian Vettel maar acht keer te winnen en heeft dit jaar nog niet één keer weten te winnen.
En nu zijn teamgenoot Charles Leclerc ook regelmatig de oren wast met Sebastian Vettel, worden de verhalen van een vertrek steeds sterker.

Meer op gptoday.net